6 destinacione në 4 stinë të vitit

382

A keni ndjerë ndonjëherë sikur keni të gjithë energjinë në botë gjatë verës dhe mund të rrini edhe orë pa gjumë dhe me ardhjen e dimrit do filloni të ngroheni me batanije?

Cikli vjetor jo vetëm që lë gjurmë në peizazhin rreth nesh por ai ndikon rëndë edhe stilin e jetës sonë, zakonet dhe rutinën tonë.

Aftësia e jashtëzakonshme e natyrës për të ndryshuar tregon se është e gjallë dhe gjithmonë e gatshme të na befasojë. Çdo sezon është pikturuar me kontraste interesante, ngjyra të gjalla dhe atmosferë magjike, dhe edhe pse ka katër stinë zyrtare, asnjëra prej tyre nuk duket e njëjtë në vende të ndryshme të botës.

Artistët inovativë në Budget Direkt gjetën një mënyrë për të kombinuar këtë larmi në një imazh të vetëm me një magji digjitale.

Ata portretizuan bukurinë sezonale përmes një sërë fotografish që kapën të njëjtin vend nëpër të 4 stinët e vitit, Pranverë, Verë, Vjeshtë dhe Dimër.

Këto 6 kolazhe të vendeve të ndryshme në botë përshkruajnë fytyrat e ndryshme të një peizazhi të vetëm.

Mjafton të shikoni fotot:

Pallati Nymphenburg (Mynih, Gjermani)

Image

 

Bethesda Terrace (New York, SHBA)

Image

Parku Kombëtar i Paralajmërimit të Malit (New South Wales, Australi)Image

Kapela në Kolegjin e Mbretit, Universiteti i Aberdeenit (Skocia, Mbretëria e Bashkuar)Image

Guri në tempullin e Vittalës (Karnataka, Indi)Image

Amfiteatri romak (Plovdiv, Bullgari)Image