14 gjërat ”CUTE” që i bëjnë të gjitha çiftet, por që nuk i pranojnë KURRË!

402

Kur çiftet sapo fillojnë të jetojnë bashkë, gjithcka është shumë e qetë. Shtëpia mbahet e pastër, koha e tualetit është private dhe të gjithë sillen shumë mirë. Gjithsesi gjërat ndryshojnë shumë shpejtë. Këto janë disa gjëra të cuditshme që na bëjnë për të qeshur dhe që ciftet bëjnë kur ndihen shumë rehat me njeri-tjetrin.

1. Kontrollojnë njëri-tjetrin në mënyrë që të sigurohen që goja nuk mban erë të keqe dhe që të dy të mbajnë erë të mirë.

2.Qëndrojnë lakuriq në shtëpi, jo gjatë gatimit.

3. Ndalojnë të fshehin gazrat. Madje bëjnë gara për ato më të mëdhatë.

4.Ndajnë ushqimin, edhe pse njëri prej tyre në të vërtetë nuk do.

5. I japin njëri-tjetrit këshilla të vërteta përsa i përket modës.

6. I bëjnë foto njëri tjetrit duke bërë gjëra të bukura, budalliqe dhe gjëra turpëruese

7.Kalojnë orë të tëra për të zgjedhur një vend për të ngrën, por gjithsesi përfundojnë në të njëjtin vend që shkojnë gjithmonë.

8.Bashkë-bisedime të gjata në kohën kur të dy janë duke përdorur tualetin.

9.Vuajnë gjatë stinës së verës, për shkak të përqafimeve.

10.Por në dimër kthehen në një burrito plot me dashuri.

11. Trajtojnë kafshët si fëmijët e tyre.

12. Lahen bashkë për të kursyer ujin dhe i lajnë kurrizin njëri-tjetrit.

13. Shohin seriale të këqija bashkë .

14. Bëjnë duete me këngë dashurie, në mënyrë spontane