Sot, muaji i Ramazanit, ja kalendari i agjërimit

1904
Sot, është dita e parë e Muajit të madhërueshëm të Ramazanit dhe njëkohësisht dita e parë e agjërimit për besimtarët myslimanë. Me këtë rast, dje kreu i Komunitetit Mysliman Shqiptar, Skënder Bruçaj ka uruar të gjithë besimtarët për muajin e Ramazanit 2016. Me anë të një mesazhi, Bruçaj e ka cilësuar Ramazanin si festë hyjnore për gjithë besimtarët. Më poshtë do të gjeni bashkëngjitur edhe kalendarin e orëve për të gjitha ditës.