Mos gënjeni! Këto 10 shenja tregojnë se e doni ende ish-in tuaj

279
Është jashtëzakonisht e vështirë të harrosh dikë që e ke dashur shumë, këshu që ja 10 shenjat që tregojnë se ende e doni ish-in tuaj. 
1-E “spiunoni” në rrjetet sociale. 
Kjo është një shenjë e qartë që e doni ende, sepse doni të dini çdo gjë që bën partneri juaj. 
2-Nuk e besoni faktin që jeni ndarë
Ende shqetësoheni për faktin se pse ai ju la. Mendoni se ishte mjaftueshëm i mirë saqë nuk besoni se thjesht ka kaluar kohën me ju, sepse meritoni më të mirën
3-Dyshoni në bukurinë tuaj 
Filloni të gjykoni pamjen dhe të mendoni se mënyra si dukeni ishte një nga arsyet se ai ju la 
4-Pyesni veten sa vleni 
Nëse ndiheni kështu, nxitoni të rrini pranë njerëzve që donim shumë, ata do ju tregojnë sa vleni. 
5-Dilni me çdo person që takoni 
Vetëm për të frenuar dhimbjen dhe të harroni atë që doni 
6-I kërkoni të ktheheni sërish bashkë
Kjo nuk është zgjidhje, por thjesht do të thellojë pikëllimin tuaj. 
7-Doni që partneri juaj i ri të jetë si ish-i
Për të tjerët ju e keni hedhur prapa krahëve ndarjen, por për veten jo. Në çdo moment doni që partneri i ri të sillet si ai i pari. 
8-I kujton ende kohët e bukura që keni kaluar bashkë
U jepni gjithmonë “replay” atyre momenteve të bukura që ju kanë ngelur në mendje. 
9-Keni ende shpresë
Ju ende besoni se herët ose vonë, ai do e kuptojë sa shumë vleni dhe do të kthehet te ju, por është e kotë. Gjërat që kanë përfunduar me një fund të keq, nuk fillojnë më kurrë. 
10- I krahasoni të gjithë me ish-in tuaj 
Ju përpiqeni të gjeni cilësitë e ish tuaj në çdo njeri tjetër që takoni.