Lajm i mirë për të gjithë! Kjo është metoda më e re për t’u nxirë!

303
Të gjithë doni të keni një trup të bukur të nxirë në stinën e nxehtë të verës.
Kohët e fundit ka ardhur nga shkencëtarët një medicament të ri. Sipas tyre ky ilaç premton të revolucionarizojë mënyrën e nxirjes së trupit. Ai imiton dritën e diellit, duke e nxitur lëkurën të prodhojë pigmentin melaninë, e cila ndihmon në nxirjen në plazh pa dëmtimin e rrezeve ultravioletë. 
Ekipi i ekspertëve të spitalit “Massachusetts General Hospital” mendon se mjekimi do të funksionojë edhe te kuqot, që zakonisht vetëm skuqen kur dalin në diell, pa mundur të nxihen siç duhet. Ilaçi vetëm fërkohet në lëkurë, si bëni zakonisht në përhapjen e kremit në plazh.
Doktori David Fisher për BBC-në është shprehur se efekti nxirës është mjaft i fuqishëm. 
Kjo gjë mund të quhet edhe “nxirje e rreme”, e cila premton të largojë mënyrën e solarit dhe ekspozimit të madh ndaj rrezeve të dëmshme të diellit.