Geta shfaq linjat seksi

339

Geta Beqa është shumë aktive në rrjetet sociale.

Duke qenë së ajo ka një ditë shumë të ngarkuar me aktivitete dhe punës, duket se dita e saj fillon shumë herët.

Sigurisht, që ajo ditën e fillon me ushtrime dhe fitnesi. Këtë e ka konfirmuar edhe me një postim në llogarinë e saj në “Instagram” ku paraqitet si gjithmonë seksi.
“Filloje ditën me buzëqeshje dhe do të mbarojë e lumtur” ka shkruar Geta në këtë postim.

Ndryshe, ajo gëzon linja përfekte trupore saqë është njëra nga modelet e fitnesit në të suksesshme shqiptare