E dimë që ju tundojnë, por mos i’a bëni kurrë këto gjëra vendit tuaj intim

177
Çdo grua duhet të kujdeset për pjesën e saj intime, duke shmangur disa gabime thelbësore. 
Një zonë intime e shëndetshme mban larg bakteret dhe ju jep një gjendje shëndetësore më të plotë. Zakonisht organi femëror prodhon një sasi të vogël lëngu të bardhë që e ndihmon të vetë pastrohet. Ka disa gjëra të cilat nuk duhet t’i aplikoni kurrë kur vjen puna këtu, pasi mund të sjellë dëme të rënda shëndetësore.
Të përdorni ilaçe shtëpie
Të përdorni produkte të aromatizuara.
Kur kruheni.
Piercing.
Lyerja me xixa.
Heqja e qimeve të zonës intime me dylle.
Të shkoni në një sallon nxirjeje.
Të vishni mbathje të pista.
Të shtrydhni puçrrat