Dy modelet seksi realizojnë një set të nxehtë fotosh së bashku

414

Gazeta Telegraf/


Prej kohësh ka pasur spekulime nëse Kayleigh
Morris dhe Holly Rickwood janë në një lidhje.

Si për të shtuar akoma më shumë këto zëra, dy
britaniket kanë realizuar një set të nxehtë fotosh së bashku.