Charlize Theron shkëlqen në premierën e “Atomic Blonde”

164
Charlize Theron ishte ylli i mbrëmjes në premierën e filmit ku ajo është protagoniste “Atomic Blonde”. Aktorja me origjinë nga Afrika e Jugu kaloi përpara fotografëve të shumtë në Berlin, bashkë me aktoren tjetër protagoniste në film, franko-alegjerianen Sofia Boutella.“Atomic Blonde” flet për një histori spiunazhi në Berlinin e vitit 1989, pak para rënies së murit. Theron interpreton një agjente britanike, ndërsa Loren Brauton (Lorraine Broughton), heton vdekjen e një kolegu të saj. Në filmin e fundit, biondja shpërthyese vjen me një ndërthurje mes spiunazhit dhe skenave të nxehta sensuale.