Adele befasohet nga ngjashmëria e sozisë së saj

174

Duket e frikshme dhe emocionuese në të njëjtën kohë
të kesh përballë “kopjen” tënde, e për më tepër të jetë një i panjohur!

Ngjashmëritë në trungun familjar mund të shpjegohen
përmes gjenetikës, por në mungesë të lidhjeve të gjakut, si mund ta shpjegoni
dukurinë e “binjakëve që nuk njihen”?

Këngëtarja britanike Adele duket se ka gjetur së
fundmi sozinë e saj një 22 vjeçare suedeze, e cila i ngjan tmerrësisht shumë.
Është vështirë të dalloni cila është Adele dhe cila është Ellinor Hellborg.