Tepelenë, polici i qarkullimit rrugor vdes në krye të detyrës

719
Ka ndërruar jetë ditën e sotme në krye të detyrës një polic i qarkullimit rrugor në Tepelenë.
Siç bëhet me dije, Ilir Divintari kishte dalë në punë siç do ditë, por ai është ndjerë keq dhe për këtë ka shkuar në spitalin e Gjirokastrës.
Por, sapo ka mbërritur në spital, ai ka ndërruar jetë. Edhe pse ende nuk i është autopsi, mjekët dyshojnë se vdekja e tij ka ardhur si pasojë një ataku kardiak.