Nuk pranohet gjykimi i shkurtuar për autorët e vrasjes së Marvi Mihalit

225

Gjykata rrëzon kërkesën për gjykim të shkurtuar për dy nga të pandehurit e varsjes së Marvi Mihalit, Devis dhe Eugen Bitraj.

Gjykata ka rrëzuar kërkesën për ndarjen e çështjes për dy të pandehurit e tjerë, Kridens dhe Marsel Alla.

Të rinjtë akuzohen për vrasje në bashkëpunim të 20 vjeçarit Marvi Mihali, ngjarje e ndodhur ne mbrëmjen e 31 korrikut pranë stadiumit Dinamo.

Vrasja  ndodhi për shkak të konfliktit për një karikues celulari.

Në seancën e sotme gjyqësore ishin të pranishëm dhe prindërit e 30 vjeçarit.