Një makinë merr flakë në autostradën Tiranë- Elbasan

242

Një makinë ka marrë flakë në autostradën Tiranë – Elbasan dhe ka shkaktuar trafik me rradhë të gjata. Mesa duket policia ka arritur në vendngjarje dhe po bëhet i mundur lirimi i autostradës si dhe zbardhja e shkaqeve që ka shaktuar zjarrin në automjet.