KPK zbulon listën e prokurorëve të Krimeve të Rënda që do t’i nënshtrohen Vettingut (Emrat)

141

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka zbuluar edhe listën e emrave që do të kalojnë përmes procesit Vettingut.

Në listën e pesë të përparësisë prej 36 subjektesh janë të shënuar emrat e 16 prokurorëve të Prokurorisë së Krimeve të Rënda, ndërsa pjesa tjetër gjyqtarë Apelesh kryesisht të Tiranës dhe rretheve.

“Në zbatim të ligjit nr. 84/2016 ‘Për rivlerësimin kalimtar të gjyqtarëve dhe prokurorëve në Republikën e Shqipërisë’, të pikës 11 të nenit 3 dhe të  pikës 4 të nenit 6 të ‘Rregullores për procedurat e zhvillimit të shortit në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit’, listës me vendim nr. 45 të datës 11.09.2018 të Komisionit, më 17 shtator 2018 janë  shortuar dhe kanë filluar procedurat e rivlerësimit për  subjektet e rivlerësimit, si më poshtë”, shkruan një njoftim i Komisionit të Pavarur të Kualifikimit.

LISTA E PROKUROREVE TE KRIMEVE TE RENDA NE VETING

1.Arenc Çela
2. Olsian Çela
3. Behar Dibra
4. Njazi Seferi
5. Ened Nakuçi
6. Elisabeta Imeraj
7. Përparim Kulluri
8. Doloreza Musabelliu

 1. Eugen Beci
  10. Klodian Braho
  11. Edvin Kondili
  12. Blerim Tominaj
  13. Vladimir Mara
  14. Manjola Kajana
  15. Pranvera Hoxha
  16. Sonila Muhametaj