E reja e akuzon për përdhunim dhe përndjekje, arrestohet 19-vjeçari në Tepelenë

192
Një 19-vjeçar nga Tepelena është ndalur nga policia ditën e sotme pasi akuzohet për “marrëdhënie seksuale me dhunë”. Ndalimi i tij ka ardhur pas denoncimit të bërë nga një 24-vjeçare me inicialet L.M, sipas së cilës shtetasi Erion Sada e përndiqte. Sipas, policisë së Tepelenës, 24-vjeçarja e ka bërë denoncimin pasi është përndjekur nga Sada për 4 ditë. Në denoncimin e saj, 24-vjeçarja thotë se më 6 nëntor të këtij viti19-vjeçari ka kryer marrëdhënie me dhunë të në shtëpinë e saj.