Kontakt

Përdorni formën e kontaktit për të na dërguar mesazhe. Ne do ju kontaktojmë brenda 8-10 orëve. Shkruani saktë emrin, emailin, mesazhin dhe zgjidhni saktë arsyejen e kontaktit ( Pyetje të përgjithshme, Marketing Etj. ) në mënyre që ne ta organizojmë kërkesën tuaj.

Nëse kërkesa juaj ka të bëjë me reklamimin në faqen tonë ju lutemi përfshini në formë dhe websitin tuaj. Lexoni më tepër në lidhje me reklamimin në telegraf.

Shënim: IP juaj publike do ti bashkangjitet mesazhit të kësaj forme për arsyeje sigurie. Ju duhet të pranoni këtë kusht nësë dëshironi të na kontaktoni nëpërmjet formës së kontaktit. Nëse nuk jeni dakort mos e përdorni këtë formë.

Adresa: Rr. Abdyl Frasheri, P. Hekla Center, K. 2, Tiranë
Email: [email protected]
Telefon: +355 42 257199
Fax: +355 42 263 421
Mobile: +355 682086170

Pyetje në lidhje me privatësinë
Kontakt