Ramiz Alia: Mehmet Shehu theu normat e partisë me fejesën e djalit, u vetëvra!

896

Rrëfim i Januz Januzajt në librin ‘Shqipëria ime’ (Unë dhe Ramiz Alia) Për Mehmet Shehun e vitet e demokracisë

‘Sali Berisha me familjen, Ilir Meta, Genc Ruli e qeveritarët, grabitën Bregdetin dhe pasuritë kombëtare’

(Vijon nga numri i kaluar)

Në intervistën e dhënë pak kohë para ndarjes nga jeta, Ramiz Alia e motivon vetëvrasjen e Mehmet Shehut me sedrën e tij, pasi ‘nuk ishte mësuare të kritikohej’, ndërkohë, për ish-liderin e fundit komunist në Shqipëri, fejesa e djalit të Mehmetit me një vajzë të deklasuar, ‘ishte shkelje e normave të partisë e që dha shembull të keq në popull’. Gjithashtu, Alia akuzon qeverinë aktuale, Berishën, Metën, Rulin, etj, se grabitën bregdetin e pasurinë kombëtare…

Shkrimin e plotë mund ta lexoni në brendësi të “Telegraf” print