Alfred Moisiu: Zgjedhja dhe betimi im si President i Republikës 10 vite më parë

408

Sot ceremonia në Presidencë, Bamir Topi i dorëzon Bujar Nishanit detyrën e Presidentit

Plot 10 vjet më parë, pikërisht më 24 korrik 2002, ashtu si dhe sot, u zhvillua ceremonia zyrtare e ndërrimit të detyrës së Presidentit të Republikës. Rexhep Mejdani, ja dorëzoi këtë detyrë Alfred Moisiut. Pas 5 vitesh, Moisiu ja dorëzoi ‘stafetën’ Bamir Topit, i cili sot, ja dorëzon pasardhësit Bujar Nishani.

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf