Ndodh në Kosovë, 5 mijë njerëz në garë për 70 vende si gardian burgu

227
Oborri i Fakultetit Juridik ishte i stërmbushur me njerëz

Të gjithë personat e mbledhur aty presin të hyjnë në testim, pasi kanë aplikuar si gardian në burgun e sigurisë së lart në Dyz dhe në qendrën e paraburgimit në Gjilan.

Për 70 vende të lira kanë aplikuar pesëmijë persona.