Konvikti përfshihet nga flakët (Video)

214

Një konvikt është përfshirë nga flakët në Bolton, Angli mbrëmjen e djeshme .Nuk bëhen ende me dije shkaqet e incidentit.Me qindra studentë u evakuuan nga godina nga të cilët nuk ka pasur të dëmtuar.Raportohet që vetëm dy studentë morën ndihmën e parë mjekësore pasi dolën nga ndërtesa.Nuk bëhen ende me dije shkaqet e incidentit.Sipas BBC zjarri filloi rreth orës 20:30 me orën lokal.Rreth 200 forca të zjarrfikëses u angazhuan për shuarjen e flakëve e cila përfshiu të gjitha katet e godinës.Vetëm në orët e para të mëngjesit, zjarrëfikësit arritën të shuajnë flakët.Qeveria britanike akomodoi studentët nëpër godina të tjera studentore dhe nëpër hotele të zonës.