Konkursi i tortës më të bukur

246
Versionet e ngrënshme të VIP-ave më të njohur të botës u prezantuan në konkursin e tortës më të bukur, të zhvilluar në Birmingem të Anglisë.
Pastiçierët e të githa moshave dhe niveleve morën pjesë në konkurs dhe shumica e tyre ishin frymëzuar te të famshmit për punimet e tyre.
George Michael apo Freddie Mercury, si dhe personazhe filmash si Wolverine dhe E.T. u prezantuan në konkurs duke lënë me gojë hapur publikun.