Imazhet e fiksuara nga droni, ja 10 më të mirat e 2015

174

Mbërritja e dronit, solli mundësi të shumta për fotografët në përpjekje për të gjetur kënde të reja. Përdoruesit e sitit Dronestagram kanë votuar për imazhet e tyre të preferuara dhe ja të përzgjedhurat si 10 imazhet më të mira të vitit.

Brazil, Katedralja Maringa në një mëngjes me mjegull
Bregdeti Amalfi-Itali
Dasem në Ghana
Gara e përvitshme e Gamileve në Dubai
Hedhje nga 15 m lartësi në Mazatlan Meksikë
Ishull në Tahiti
Kishë në Paracatu në Brazil pas rrëshqitjeve të dheut
Liqeni i ngrirë Turgoyak në Rusi
Mont Saint Michel në Normandi Francë
Statuja e Krishtit në Rio de Janeiro Brazil.