Flamuri shqiptar valvitet për herë të parë në Polin e Jugut

95
Flamuri shqiptar është valëvitur për herë të parë në Polin e Jugut. Në një fotografi të postuar në “Facebook” nga Lance Veskar, nga ekspedita “Last Degree”, shihet se si ai dhe kolegu i tij mbajnë në duar flamurin shqiptar. “Mendoj që kjo është hera e parë që flamuri shqiptar është vënë në Polin e Jugut. Së paku kështu kam dëgjuar”, -ka shkruar Veskar në “Facebook”.