Emocionuese, vajza takon të atin pas 9 muajsh

131
Këto janë pamjet prekëse kur një vazjë e vogël takon babain e saj ushtar pas 9 muajsh shërbimi në Lindje të Mesme.
Daniel Ogelsby dhe ushtarërt e tjerë u kthyen nga një mision trajnimi në Kuvajt në shtëpitë e tyre në Kolorado.
Ndërsa ushtarët qëndronin drejt në ceremoninë zyrtare të mirëseardhjes, vajza Karas Ogelsby vrapoi për tek babai i saj.