Dustin Hofman akuzohet nga dy femra për ngacmim seksual

292
Dy femra akuzojnë për ngacmim seksual aktorin e famshëm Dustin Hofman. Akuza e parë vjen nga Cori Thomas, që atëherë ishte 16 vjeç, shoqe e klasës së motrës së aktorit, që i ftoi të dyja vajzat në dhomën e tij të hotelit në New York për një darkë.
Kur motra e aktorit u larguar, Hoffman ka kërkuar të shkëputet për të bërë një dush dhe është zhveshur nudo. Një tjetër grua Melissa Kester, ka treguar që në sallën e regjistrimin, aktori i ka marrë dorën dhe ja ka vendosur mbi pantallona.