I ngjante një situate ‘lufte’ ajo që ka ndodhur në një tren në Angli i cili po shkonte nga Londra në Birmingem.

Dy vajza, të cilët shoqëroheshin nga të dashurit e tyre, janë përleshur ashpër me njëra-tjetrën. Arsyeja ishte se vajza me ngjyrë e akuzonte çiftin se i kishin hedhur ushqimin në tokë, shkruan “Daily Mail”.

Pasi e mohuan kategorikisht, vajza me ngjyrë vijoi të fyente, derisa në një moment filloi ta rrihte brutalisht vajzën tjetër. Ajo e godiste pambarimisht me grushte, shqelma dhe e tërhiqte zvarrë.

Nuk kanë ndenjur duarkryq as meshkujt që i shoqëronin. Për më shumë ndiqni videon.