Alvin Berisha jashtë kampit Al-Hol, publikohet fotoja e tij e parë në liri

177

Alvin Berisha është nxjerrë më në fund nga kampi i Al Holit në Siri, dhe që prej ditës së sotme mund të dërgohet drejt familjes në Itali.

Më poshtë është dhe fotoja e tij e parë, e shkrepur jashtë kampit.