Vjedhje në mes të ditës në një zyrë në bllok, kamerat i nxjerrin bojën zotëris (Video)

366

 

Dietologia e mirënjohur Blerina Bomaj ka shpërndarë në faqen e saj në Instagram një video ku një zotëri kryen vjedhje në zyrat e saj në bllok. Pamjet janë filmuar nga kamerat e zyrave te cilat zotëria i ka injoruar totalisht duke hapur çantën dhe ka marë portofolin i cili ka pasur 20 mijë lëkë të reja, kartë identiteti dhe pasaporte. Ajo tashmë ka bërë denoncimin në polici dhe kërkon nga ndjekësit e saj se mos dikush e njeh për të dhënë më shumë informacione rrerth tij. Tashmë çështja ka kaluar në duart e policësi të cilët duhet ta arrestojnë sa më parë këtë person që lëviz lirshën në çdo zyrë dhe kryen vjedhje pa asnjë problem në mes të ditës.

Shikoni vjedhjen serbes serbes te portofolit ne zyrat tona, vetem 40minuta me pare!

A post shared by Blerina Bombaj (@blerinabombaj2) on