VIDEO/ ‘Skifterët’ e ‘Ali Demit’ në aksion, momentet kur vjedhin “Benz-in” luksoz në garazh

385

Siç shihet dhe në videon e dërguar nga një qytetar, një automjeti të parkuar në parkingun e një pallati në zonën e Ali Demit ka rënë pre e grabitjes.

Autorët e vjedhjes janë dy të rinj me kapuça në kokë, të cilët hyjnë brenda në parking dhe nisin nga “puna”. Pasi e përfundojnë vjedhjen, ata largohen qetësisht nga parkingu.

Qytetari thotë se dy të rinjtë i kanë vjedhur stemën dhe sensorin e makinës së tij.