Sipërfaqe pyjore të përfshira nga flakët në Vaun e Dejës dhe Pukë

120

Sipërfaqe pyjore në Vaun e Dejës dhe në Pukë janë përfshirë nga flakët. Nga të dhënat paraprake, mësohet se zjarri po përhapet me shpejtësi si pasojë e erës.

Ndërkohë, zjarrfikësit po punojnë për vënien e flakëve nën kontroll, i cili dyshohet se në të dy rastet është shkaktuar nga pakujdesi nga ana e barinjve.

Raportohet se Forcat e Armatosura kane angazhuar 20 trupa ne shuarjen e zjarrit ne zonën e Vaut te Dejes.