Sapo ka mberritu në QSUT gruaja që u shpëtua pak minuta më parë

266
Një grua e bllokuar prej 4 orësh nga rrjedha e lumit në Nesarak të Armenit në Vlorë u shpëtua pak minuta më parë nga Njësia e Helikopterëve të Shëndetësisë dhe në këto momente po transportohet drejt QSUT. Ekipi i mjekëve të Njësisë së Helikopterëve i dhanë ndihmën e parë duke e nxjerrë nga rreziku për jetën. Në gatishmëri janë edhe autoambulancat, të cilët transportuan drejt spitalit të Vlorës disa banorë të evakuuar nga zonat e përmbytura.