Prokuroria kërkesë bashkisë dhe policisë: Të mos prishet asnjë pa miratimin tonë

222

Prokuroria e Tiranës pas nisjes së hetimeve për dëmeve të shkaktuara nga tërmeti, i ka dërguar kërkesë Bashkisë dhe Policisë një kërkesë që të mos prishin asnjë objekt pa lejen e tyre.

Sipas një kërkese bëhet me dije se Prokuroria kërkon që të dërgohet lista e të gjitha objekteve të cilat janë të dëmtuara dhe të mos shembet asnjë pa miratimin e tyre.

“Na vini në dispozicion listën e objekteve të dëmtuara. Procedimi penal nr 89. 6 ditë pas kësaj shkrese si policia dhe bashkia nuk kanë raportuar asnjë informacion në Task Forcën e prokurorisë për objektet e dëmtuara”.