Moti i keq shkakton kaos, varg kilometrik makinash

159

Kaos me trafikun në Tiranë dhe në autostradën që të sjell nga Durrësi në drejtim të kryeqytetit.

Siç shihet edhe në videon e mëposhtme, nga sheshi Shqiponja deri tek tregu Agro-ushqimor duhen shumë minuta për të kaluar.

Situatë e ngjashme, me rradhë makinash disa kilometra ka edhe në autostradën Durrës-Tiranë si dhe në dy rrugët anësore të saj, me drejtim kryeqytetin.