Mblidhen provat për shkatërrim prone, Prokuroria e Tiranës nis hetimet për protestën

148
Menjëherë pas përfundimit të protestës, oficerët në vendngjarje kanë bërë dokumentimin e provave materiale në Kryeministri, pasi tubuesit hodhën sende të forta dhe ngjyrues e vezë.
Prokuroria e Tiranës ka nisur veprimet hetimore për dokumentimin e ngjarjes, teksa priten që të ketë edhe arrestime për agresorët.
Tre ekspertë kanë bërë verifikimet e rastit për akuzën për shkatërrim prone.
Oficerët e Prokurorisë kanë inspektuar dëmet e shkaktuara në godinën e Kryeministrisë.