Forcat Speciale, FNSH dhe RENEA, në kuadrin e një operacioni të gjërë që kanë nisur në Nikël të Krujës, kanë arrestuar Flamur Hakën, një person që njihej si i “i forti” i zonës.

Ndërkohë, vazhdon bastisja e shtëpive të fisit Haka dhe familjeve të tjera, anëtarë të cilave dyshohet se janë pjese e grupit të Niklës.

Operacioni vazhdon.