Korçë, 19-vjeçarja zhduket nga shtëpia, i vëllai bën denoncim në polici

310
Një adoleshente nga qyteti i Korçës është denoncuar në polici si e humbur pasi kishte dy ditë që ishte larguar nga shtëpia.
Ka qenë vëllai i adoleshentes ai ka lajmëruar policinë.
Pas kërkimeve policia ka rikthyer shëndosh e mirë 19-vjeçaren, dhe sipas dëshmisë që ka dhënë adoleshentja ishte larguar me të dashurin me dëshirën e saj.