Kjo është koha kur partnerët tradhtojnë më së shumti

225
Shkenca nuk ka gjetur ndonjë mënyrë se si të mos na thyhet zemra (ende), por të paktën mund të na tregojë se kur mund të ndodhë.
Psikologët e quajnë atë “kruarja 7-vjeçare”. Nëse emri ju duket shumë i thjeshtë, është se për shkak se është.
Një studim në “The Journal of Sex Research” hulumtoi tradhtinë e 423 pjesëmarrësve.
Studimi gjeti se gratë kanë më shumë gjasa të tradhtojnë pas gjashtë viteve në marrëdhënie, me burrat që duket se presin pak më gjatë dhe e bëjnë atë pas 11 vitesh.
Edhe pse studimi u bazua në pyetësor, prapëseprapë ai tregon se kur është më e “rrezikuar” marrëdhënia jonë.