“Ka dhe budallenjë të tjerë Shqipëria’/ Genc Sejko tallet keq me Opinionin dhe Kryeministrin…

450

Gjatë mbrëmjes së djeshme me gjasa moderatori i Opinion ka shijuar audiencën maksimale teksa kryeministrii vendit Edi Rama ka bërë show-in e tij të zakonshëm sa herë është i ftuar në një panel.

Nga ana tjetër edhe të ftuarit e Blendi Fevziut edhe pse ndërrohen sipas rastit dhe temës, në thelb mbeten po të njëjtën duke përsëritur jo vetëm veten por edhe gjithë skenat, debatet dhe bisedat.

Një Opinion që vetëm opinione dhe mendime nuk përcjell më, por që argëton pa masë masat, militantët dhe mediat që kërkojnë me shumë insistim të gjejnë një super lajm për ‘prime-time’.

Nisur edhe nga ajo ç’ka u pa në emision gjatë mbrëmjes së kaluar, jo më kot edhe një ndër ‘armiqtë e përjetuar virtualë’ të qeverisë, Genc Sejko ka reaguar përmes një statusi të thjeshtë dhe me shumë kuptim.

Statusi i Sejkos

Të mërkurën Kujtim Gjuzin. Të enjten Edi Ramën. I dashur Opinion edhe qytetet e tjera kanë budallenj. Mos fto vetëm ata të Tiranës