Grafikë nga cikli “Koka mbi re”

204

Mjeshtri Avni Delvina ,tregon të fshehtat e Ambasadorit të BE, Luigji Soreka. Ambasadori nuk shehë as droge ,as kanabis dhe as Raportin e Stabilizim Asocimit

Ja grafika e mjeshtrit Delvina: