Detyrimet e papaguara për bypassin e Fierit, punonjësit në protestë, bllokojnë rrugen

235
Përfaqësues të 55 kompanive që punuan për ndërtimin e bypass-it të Fierit dhe Vlorës kanë bllokuar sërish aksin rrugor Fier-Mbrostar që lidhet me autostradën Lushnje-Fier.
Ata kërkojnë që shteti t’u paguajë detyrimet e lëna pa paguar nga kompania italiane.
Kompania u largua pa përfunduar punimet për bypass-et e Fierit dhe Vlorës.