Avni Delvina: Z. President, shkallmoni parlamentin e turpit

407

Mjeshtri Avni Delvina,i bënë thirrje Presidentit të Republikës Ilir Meta, të shkrijë Parlamentin e paligjshëm, pa përfaqësim kombëtar në bazë të Kushtetutës dhe me përbërje mbi 80% injorante dhe ardhur nga skutat si diversant. Ja grafika e Mjeshtrit Avni Delvina: