Aksidenti në Vlorë, jepen masat e sigurisë për punonjësit e firmës

144

Gjykata e Vlorës ka vendosur masën e sigurisë
për punonjësit e firmës përgjegjëse për rrugën ku ndodhi aksidenti në Vlorë, që
shkaktoi vdekjen e një 18-vjeçari.
Arrest ne burg
për përgjegjësin e sigurimit teknik, Ilirjan Tahmazi, ndërsa për inxhinierin
Tomorr Ceno u vendos masa e sigurisë arrest shtëpie.
Trupi gjykues ishte i përbërë nga gjyqtari Laurant Fuçia
dhe prokurori Saimir Smaka.
Të dy personat e akuzuar për shpërdorim detyre, Tomorr Cena
dhe Ilirian Tahmazi kanë qenë prezent kur u dha masa ndaj tyre.