Ballina Etiketimet KLSH

Etiketim: KLSH

Bujar Leskaj publikon shifren tronditëse, KLSH gjeti 6.2 miliarde euro shpërdorime...

Në 8 vite në krye të Kontrollit të Lartë të Shtetit Bujar Leskaj pak ditë përpara largimit nga posti I kreut të këtij institucioni...

KLSH nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi me Qendrën për “Ruajtjen dhe Mbrojtjen e...

Në datën 10 qershor 2020, Kryetari i Kontrollit të Lartë të Shtetit, z. Bujar Leskaj dhe Drejtori Ekzekutiv i Qendrës për “Ruajtjen dhe Mbrojtjen...

Bujar Leskaj: Suksesi i rimëkëmbjes varet nga të gjithë ne

Nga Dr.Bujar Leskaj, Kryetarë i KLSH Rritja e rolit të sektorit publik Pandemia e COVID-19 na gjeti të gjithëve të papërgatitur. Patriarku Henri Kissinger, në një...

KLGj njofton: Pezullohen të gjithë veprimtaritë dhe shërbimet gjyqësore deri në...

Këshilli i Lartë Gjyqësor, përmes një njoftimi, bën me dije se do të pezullohen të gjithë veprimtaritë dhe shërbimet gjyqësore në të gjitha gjykatat...

KLSH indicie për ndjekje penale në prokurori për shkelje të konstatuara...

KLSH ka depozituar indicie për ndjekje penale në prokurorinë e rrethit gjyqësor Lezhë sipas shkeljeve të konstatuara nga auditimi i kryer në ish-ZVRPP Lezhë. Ish-ZVRPP...

KLSH indicie për ndjekje penale në prokurori për 7 punonjës ish...

Janë regjistruar pasuri të paluajtshme në Zonën Muzeale Berat (Zona Tampon) të Qytetit te Beratit, është ndryshuar  zëri  kadastral nga kullotë në truall, pa...
- Advertisement -
Sigal

MOST POPULAR

HOT NEWS