Teuta gjen “fajtorët”, largon Dostin e gjobit Hilën, Maganit ok!

428
Dje te Teuta është bërë “gjyqi” i humbjes në Lushnje, dhe dy nga “senatorët” që Magani i paralajmëroi kur bëri dorëheqjen e pa pranuar, kanë marrë goditjen e parë. Mesfushori Dosti ishte lojtari “shënjestër”, për shkak se konsiderohet ‘senator’ te Teuta dhe ai është përjashtuar nga Teuta, për mungesë impenjimi. Për mesfushorin Hila është “frenuar” në ndëshkim, për të ka vetëm gjobë, ndërsa rikonfirmohet trajneri Magani.
Sigal