Qeveria 1 milionë euro shpërblim Kombëtares për fitoren

516
Qeveria Shqiptare ka vendosur 1 milionë euro shpërblim për Kombëtaren Shqiptare pas fitores që djemtë kuqezi arritën të siguronin ndaj Rumanisë një natë më parë. Shqiptarja.com siguron projekt vendimin e qeverisë ku thuhet: 
“Ministrisë së Arsimit dhe Sportit, në buxhetin e miratuar për vitin 2016, zëri “Shpenzime korente”, t’i shtohet fondi prej 1 000 000 (një milion) eurosh, për shpërblimin e Ekipit Kombëtar të Futbollit.”-shkruhet ne vendim.
Sigal