Kuqezinjtë nuk shënojnë edhe ndaj Lituanisë

87

Është mbyllur takimi mes Lituanisë dhe Shqipërisë për Nations League, me rezultatin e bardhë 0-0. Barazimi i dytë radhazi me këtë rezultat për kuqezinjtë tanë, pas ndeshjes në Kazakistan. Madje, thatësira për gola nuk është vetëm kaq.

Edhe në takimin e parë kundër Lituanisë, luajtur në Shqipëri, kuqezinjtë tanë jo vetëm që nuk shënuan për 90 minuta, por humbën 0-1. Mbrojtja me 5, nuk pëson shumë, por golat kuqezi, mungojnë.