Çmenduri për një biletë në Botërorin “Rusi 2018”, tifozi i Perusë shton 25 kilogramë

675
Sigal

Duket se çmenduritë nuk do të mungojën as këtë Botëror. Një tifoz peruan ka shkuar deri aty sa të sakfrifikojë shëndetin e tij për një biletë. Sapo u hodhën në treg biletat përfunduan menjëherë. Në gjendje ishin vetëm ato për njerëzit me aftësi të kufizuar dhe obezët.

Kështu, 20-vjeçarit iu desh të shtonte 25 kilogramë që të arrinte të fitonte atë biletë. Ai iu nënshtrua një diete për 3 muaj dhe ia doli mbanë. “Vazhdoi të ha, sepse kam frikë mos nuk më pranojnë të futem. Jam një tifoz i çmendur i vendit tim.” Rrrëfehet tifozi. Ai dorëzoi çeritfikatën e opezitetit dhe arriti të futej në kategorinë që duhet të kishte një biletë, sigurisht nga ato që ishin ende të lira.