VIDEO/ “Ngelësit që kërkon Gjermania”, çfarë nuk u pa nga studentët

394

Mijëra të rinj e të reja kanë mbushur sot rrugët e Tiranës në protestë kundër tarifave të vendosura për studimet si dhe provimet e mbartura.

Ata kanë kërkuar tërheqjen e qeverisë nga VKM që i hap rrugë këtyre tarifave dhe i kanë vendosur 4 kushte. Afati që qeveria të plotësojë këto kushte është ora 16:00 dhe më pas nëse nuk ka ndryshime studentët kanë paralajmëruar përshkallëzim të protestave.

Para Ministrisë së Arsimit ku ata kanë qëndruar pjesën më të madhe të kohës i kanë kërkuar ministres Nikolla të dalë në bulevard ndërsa kanë hedhur dhe vezë dhe letër higjienike drejt godinës së MAS.

foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri