“Qeveria në krizë, qyteti paralizë”, studentët vargje në protestë

400

Parulla, meme dhe vargje. Protesta e studentëve ka prodhuar mjaft thënie që kanë qarkulluar në rrjetet sociale.

“Qeveria ne krize, qyteti ne paralizë
Na u bllokua rruga ndaj bllokuam rrugën
Na u bllokua e ardhmja ndaj bllokuam rrugën.
Një dite me shi ne lart u ngjitem
Ne shkallet e arsimit studentet brohoriten
Dhe shiu binte si rreke
Kush eshte student te vije ketu me ne”, thuhet në vargjet e studentëve.