Pankarta pikante e studentëve pas ftesës së Ramës, dialog me ‘Ukën’ në orën 11

1046
Sigal

Ka nisur protesta e studentëve e cila ka hyrë në ditën e shtatë të saj.

Dhe dhe perveç studentëve të Tiranës protesta tashmë është shtrirë në të gjithë aednrta univesitare ne vend.

Ndrkohë që në pankartat e tyre pikantë ata tallen dhe japin mesazhe për qeverinë.

Edhe sot studentet tallen më Ramen për takimin e ores 11.00. Uka është përsonazhi që Erion Veliaj reklamoi si prishës të shtepisë së vet në Unazën e Re.